کاشت بذر نارگیل :
روشهای مختلفی برای کاشت متداول است. بذور را میتوان به صورت افقی و عمودی و یا اریب کشت نمود. اما کاشت افقی به نحو چشمگیری برتری دارد. قبل از کاشت، غلاف میوهها برداشته میشود و بذور به مدت 14 روز در آب خیسانده میشوند تا جوانهزنی آن بهتر شود.
میوههای بذری باید به گونهای کشت شوند که قسمت انتهای میوه قابل رؤیت باشد. میوهها باید از جهت طولی، درون خاک قرار گیرند . براساس آزمایشی که در گینه نو انجام شده است، دوره جوانهزنی و متعاقب آن رشد دانهالها در کاشت افقی بسیار سریعتر از کاشت عمودی بوده است. هشت هفته پس از کاشت، 47 درصد جوانهزنی در کاشت افقی در مقایسه با 39 درصد در کاشت عمودی ثبت شده است. از میان بسیاری از تیمارهای قبل از کاشت که برای کاهش دوره جوانهزنی پیشنهاد شدهاند، خیساندن غدههای بذر در آب به مدت دو هفته قبل از کاشت بسیار مؤثر بوده است.
تیمار میوههای بذری با دو محلول نیترات پتاسیم و کربنات سدیم در غلظتهای یک یا دو صدم مولار به مدت 48 ساعت، باعث کاهش زمان مورد نیاز جهت جوانهزنی و افزایش قدرت جوانهزنی و تولید نهالهای قوی و با رشد مطلوب گردیده است. فاصله کاشت بذور از 4/25 تا 38 سانتیمتر متفاوت است. در سریلانکار فاصله کاشت بذور 22 سانتیمتر میباشد. عمق کاشت باید به گونهای تنظیم شود که فقط غلاف میوه بر روی سطح خاک ظاهر شود و این عمق معمولاً 15 سانتیمتر است.
کاشت بذرها (ناتها) معمولاً در فصل بارندگی انجام میشود تا هزینه آبیاری خزانه به میزان قابل توجهی کاهش یابد. در هند کشت بذر به صورت عمودی مرسوم است، زیرا در آوردن و انتقال نهالها آسانتر بوده و به آنها آسیب کمتری وارد میشود. اما باید توجه داشت که در کاشت عمودی بذر، میزان تنش خشکی افزایش مییابد . فواصل بین ردیفهای کاشت را میتوان با مالچ حاصل از فیبر نارگیل پوشاند.