روش های تکثیرجک فروت:
تکثیر جک فروت با بذر: متداولترین روش تکثیر جک فروت استفاده از بذر است. به طور معمول 5-4 بذر درون بستر کاشته می شوند. تولید نهال درون گلدان یا کیسه های پلاستیکی نیز امکان پذیر است. پس از گذشت یک الی دو سال نهال ها در زمین اصلی کاشت می شوند. درصد جوانه زدن و سبز شدن بذور بستگی به مدت انبارداری آن ها دارد. حداقل 70 درصد بذور، 15 روز پس از استخراج از میوه سبز می شوند. اما پس از 30 روز انبارداری درصد جوانه زنی بذور به کمتر از 40 درصد می رسد. بذور بزرگتر بهتر جوانه می زنند. هم چنین خیسانن بذور به مدت 24 ساعت باعث افزایش درصد جوانه زنی می گردد. بذور خیسانده شده در محلول نفتالین استیک اسید به غلظت 25 پی پی ام در مدت 24 ساعت 7/76 درصد و در محلول 50 پی پی ام نفتالین استیک اسید به میزان 60 درصد و در تیمار شاهد 50 درصد سبز شده اند. خیساندن بذور به مدت 48 ساعت در محلول 500 پی پی ام جیبرلیک اسید دارای 100 درصد قوه نامیه در مقایسه با 80 درصد قوه نامیه در تیمار شاهد بوده است. رشد نهال های حاصله نیز در این حالت بهتر بوده است.
تکثیر جک فروت غیر جنسی:
قلمه زدن: قرار دادن قلمه ها در تاریکی و سپس تیمار آن هابا ایندول بوتریک اسید به غلظت 500 پی پی ام و نگهداری آن ها تحت شرایط میست (مه) در رطوبت بالا باعث ریشه دار شدن 84 درصد از قلمه ها گردیده است. اما در شرایط عدم تیمار قلمه ها با ایندول بوتریک اسید هیچ گونه ریشه زایی صورت نگرفت. درصد بقاء قلمه ها حدود 70-50 درصد بوده است.
پیوند مجاورتی جک فروت: پیوند مجاورتی جک فروت روی پایه گونه hirsuta .A ، 70-60 درصد موفقیت داشته است.
پیوند اپی کوتیکول جک فروت: پیوند اپی کوتیکول با استفاده از شاخه های جوان انتهایی و بالغ روی نهال های بذری 10-8 روزه جک فروت به روش اسکنه ای در طی ماه های فروردین و اردیبهشت 90-50 درصد موفقیت آمیز بوده است.
پیوند تک جوانه جک فروت: روش های مختلف پیوند تک جوانه در ایستگاه های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است و نتایج آن رضایت بخش بوده است.
پیوند وصله ای جک فروت: میزان موفقیت در این روش پیوند 100 درصد بوده است. درختان پیوندی یک الی دو سال بعد از پیوند آماده کشت در زمین اصلی هستند.