مواد غذایی مورد نیاز انبه:
ازت:در بین مواد غذایی،ازت بیشترین تأثیر را در رشد و توسعه گیاه،افزایش شاخه،برگ و میوه دارد عموما رشد گیاهانی که کمبود ازت دارند ضعیف و تولید آنها نیز کم است. همچنین کمبود ازت باعث باردهی نا منظم می گردد. کاربرد ازت به مقدار کافی باعث تحریک رشد رویشی و گل انگیزی در گیاه می گردد.نشانه های کمبود ازت ابتدا از قسمت های پایین برگ های سال جاری شروع شده و به طرف نوک برگ پیش می رود برگ ها به اندازه طبیعی خود رشد نمی کتتد و زاویه برگ با ساقه کم می شود. هنگامی که کمبود شدید باعث اندازه میوه ها نیز شدیدأ کاهش می یابد وو میوه ها قبل از رسیدن ریزش می کنند.
فسفر:در اثر مصرف مناسب فسفر ساقه های قوی و میوه های بهتر تولید می شود.فسفر در زمان رسیدن میوه نیز نقش بسزایی دارد.کمبود فسفر توسعه ریشه هارا ضعیف و زمان تشکیل میوه را به تأخیر می اندازد و باعث تولید میوه هایی با بافت درشت می گردد. همچنین کمبود فسفر باعث رسیدن نامناسب میوه می گردد.از دیگر علائم کمبود فسفر می توان نکروزه شدن نوک آن ها، ریزش برگ ها و خشکیدگی سرشاخه هارا نام برد.کمبود فسفر می تواند در اثر کمبود منیزیم تحریک و یا تشدید می شود.
پتاسیم:پتاسیم یکی دیگر از عناصر ضروری گیاه است که باعث بهبود کیفیت میوه و کاهش اثرات تنش های ناشی از خشکی ، یخبندان و شوری می شود.این عنصر همچنین در کاهش خسارت آفات و بیماری ها موثر است.کمبود پتاسیم باعث ایجاد لکه های زرد رنگ در حاشیه برگ ها ، نکروز سطح برگ ها ، کوچک شدن و ضعیف شدن برگ ها، خشکیدگی سرشاخه ها و نهایتأ خشکیدگی کل درخت.